RSS Feed

Printul William si Kate Middleton

 

         Se apropie nunta anului, oficializarea relatiei dintre printul William si Kate Middleton. M-am uitat putin pe sinastria lor si ce doi par potriviti unul pentru celalalt. Ea este Capricorn (nu cunosc Ascendentul) iar printul este Rac cu ascendent in Sagetator. Opozitia dintre semnele solare este atractiva, amandoi cauta stabilitate si caldura unui camin.

        Interesant este faptul ca amandoi au Luna in Rac. Se simt confortabil unul in prezenta celuilalt din punct de vedere emotional. Cauta acelasi mediu intim, sunt sensibili si pun pret pe familie si siguranta. Printul a fost foarte atasat de mama si posibil sa caute in partenera imaginea acesteia, chiar daca nu recunoaste acest lucru. Nu intamplator inelul de logodna pe care i l-a oferit lui Kate a apartinut mamei sale, lady Diana, nativa Rac.

   Amandoi vor cauta intimitatea, de aceea intruziunea presei in viata lor privata ar putea sa le tulbure echilibrul interior. De asemenea, prezenta Lunii in semnul Racului duce la afinitate sufleteasca, dar si la emotii adanci, comportament capricios. As spune ca ea este ceva mai cerebrala si mai obiectiva, luand in considerare si celelalte aspecte.

    Conjunctia dintre Soarele lui si Luna ei inseamna compatibilitate mare, ea reprezinta ceea ce sufletul lui cauta. Mai mult, Juno este in Capricorn, iar Soarele lui Kate este in Capricorn. Intr-o astrograma, Juno reprezinta nevoile emotionale si psihologice care motiveaza dorinta de casatorie. Juno, in cazul ei, este in Sagetator, in conjunctie cu Ascendentul lui William. Cu alte cuvinte, din punct de vedere astrologic, fiecare raspunde nevoilor emotionale si afective ale celuilalt.

    Comunicarea este favorizata prin trigonul dintre cele doua planete Mercur, in semne de aer. Cei doi comunica usor, sunt curiosi, deschisi si activi mental.

Dar nu va fi doar lapte si miere! Planeta Marte este implicata in cateva cuadraturi delicate, inclusiv o conjunctie cu Saturn. Posibil dispute aprinse, reactii inflamate. Unul dintre ei sau amandoi pot avea momente de hipersensibilitate cand se simt agresati emotional. Saturn este si el implicat in cuadraturi- Saturn (el) cuadratura Soare (ea), Saturn (ea) cuadratura Soare si Luna (el). Este posibil ca pe termen lung relatia sa devina frustranta si problematica. Au nevoie unul de celalalt, se creeaza un fel de dependenta emotionala profunda, dar uneori au sentimentul ca nu pot fi ei insisi sau ca partenerul/partenera le blocheaza manifestarile.

   Un alt aspect interesant este conjunctia dintre cele doua planete Marte, in Balanta. Amandoi sunt concilianti, pacifisti si au destula diplomatie in medierea conflictelor. Este evident, cu Soarele si Luna in Rac, cu Marte in Balanta si cu Venus in Taur, printul William este familist, sensibil si protector. Nu stiu in ce masura Kate se va impaca cu rigorile impuse de noul statut, avand in vedere marcajul de Varsator destul de puternic. Este originala, lipsita de prejudecati si nu accepta constrangeri ale sentimentelor.

  Sa mai credem in zane dupa casatoria esuata lamentabil dintre Printul Charles si Lady Diana? Pai sa facem o comparatie-daca cei dintai au Luna in acelasi semn, Charles si Diana aveau Lunile in cuadratura. Din punct de vedere emotional nu rezonau si parca veneau de pe planete diferite. Planetele Marte erau si ele in cuadratura, ciocniri frecvente, energii incompatibile. Soarele lui era in cuadratura cu Luna ei, cu siguranta Diana s-a simtit agresata de personalitatea lui Charles. Probabil l-a perceput ca rece, ironic sau dominator, incapabil sa ii inteleaga trairile. Atractia a fost sustinuta, printre altele, de conjunctia dintre Ascendentul ei si Martele lui. Mai remarc o conjunctie frumoasa intre Luna si Venus, ceea ce a dus pentru o perioada la sentimente calde si afectiune deschisa. Mercur(el) face cuadratura cu Luna (ea) si opozitie cu Venus(ea), ceea ce inseamna ca felul lui Charles de a comunica ii inhiba afectiunea si deschiderea emotionala.

Autor: Cerulnasterii

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: